Zvezdin levi bek na pozajmici u Voždovcu

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin levi bek na pozajmici u Voždovcu

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Hajdin narednih godinu dana provešće na pozajmici u Voždovcu, potvrdio je taj klub.

Dvadesetpetogodišnji levi bek je na stadion "Rajko Mitić" stigao 2018. iz subotičkog Spartaka, ali nije uspeo da se izbori za minutažu.

Hajdin je istakao da je srećan što će naredni period provesti u dresu kluba iz Zaplanjske i apostrofirao da dolazi u "jednu od najzdravijih fudbalskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredina".

"Nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za mene u ovom prelaznom roku, ali nakon razgovora sa stručnim štabom Voždovca i sa Upravom kluba uvideo sam da je ovo prava fudbalska sredina za mene. Na prvom mestu volim da za saradnike imam dobre ljude i da budem deo zdrave i poštene priče, a to će u Voždovcu biti slučaj", kaže Stefan Hajdin.

Levi bek ističe da nema sumnju da će "zmajevi" ove sezone biti konkurenti za sam vrh tabele.

"Ekipa se još uvek uigrava i to je vidljivo, prelazni rok nije gotov, tako da ne sumnjam da će u narednom periodu ekipa da se stabilizuje i da dokaže da ima potencijal za visoke domete. Novi saigrači i svi u klubu su me sjajno dočekali i već sam sada srećan zbog dolaska", kaže Hajdin.

Hajdin će imati pravo da debituje za novi klub već u subotu, kada ekipa Voždovca gostuje Proleteru iz Novog Sada.

Zbog radova na stadionu "Karađorđe", ova utakmica će se odigrati u Bačkoj Palanci, a početak meča zakazan je za 20 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.