Izvor: RTS, 15.Feb.2021, 20:25

Zvezdin ”bonus” mora na operaciju

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković pauziraće dva meseca zbog povrede na utakmici protiv Radničkog u Nišu, saopštio je srpski šampion.
Kako navode crveno-beli, talentovani defanzivac polomio je petu metatarzalnu kost stopala.

Dodaje se da ga zbog toga čeka operacija i odsustvo sa terena minimum do sredine aprila.
Eraković je ove sezone imao značajnu minutažu kao jedan od ”bonus” igrača i iskoristio šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koju je dobio od trenera Dejana Stankovića.
Crvena zvezda je lider Superlige, a u četvrtak igra prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana. 
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bibijana Štajnhaus stiže na Marakanu

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2021, 13:17

Poznata Nemica će biti u VAR sobi..Prvu utakmicu 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (četvrtak, 18.55) sudiće grčki arbitar Tasos Sidropulos. Ipak, u prvi plan upada činjenica da će se u VAR sobi naći poznata Nemcica Bibijana Štajnhaus, zajedno sa sunarodnikom Bastijanom Dankertom...Na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.