Zvezdi uručena DVA pehara, i to nije sve!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 19:22

Zvezdi uručena DVA pehara, i to nije sve!

Dani slavlja na ''Marakani''.

Za razliku od nekih drugih sportova, u našem fudbalu je, bar u mlađim kategorijama, plasman ekipa u trenutku prekida sezone priznat kao konačan, pa su ove sezone omladinci i kadeti Crvene zvezde i zvanično priznati kao novi šampioni države.

Ovog vikenda je i jednima i drugima uručen šampionski pehar.





''Odlukom Fudbalskog saveza Srbije da sva takmičenja u mlađim kategorijama budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završena na osnovu stanja na tabeli zaključno sa 15. martom ove godine zbog uvođenja vanrednog stanja, odnosno pandemije virusa COVID – 19, omladinci i kadeti Crvene zvezde proglašeni su šampionima za sezonu 2019/20.







Tim povodom Goran Grkinić, koordinator mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, predao je pehar trenerima Slavoljubu Đorđeviću i Marku Neđiću.







Izabranici Slavoljuba Đorđevića okitili su se titulom omladinskog šampiona Srbije, završivši sezonu kao neporaženi u 19. odigranih kola, što znači da će Zvezdine nade i naredne sezone biti deo Lige šampiona za mlade, bez obzira na rezultate seniorskog sastava.







Kadeti su na 19 utakmica zabeležili 16 pobeda, tri remija i jedan poraz, uz impozantnu gol razliku 73:16'', saopštio je FSS.

Podsetimo, titulu su osvojili i Zvezdini seniori, kojima će šampionski pehar tek biti svečano uručen, i to pred navijačima.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstava "Art" na Beogradskoj letnjoj sceni 2020: Počinje prodaja karata

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 10:48

Na inicijativu beogradskih pozorišta, koja su zatvorila svoja vrata za publiku 11. marta 2020. godine, zbog pandemije virusa kovid 19, uvođenja vanrednog stanja i uspostavljanja zdravstvenih mera prevencije i zabrane javnog okupljanja u zatvorenim prostorima, Grad Beograd i Sekretarijat za kulturu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.