Izvor: RTS, 11.Okt.2022, 12:26

Zvezdi sudi "svetski putnik" Poljak, Partizanu Izraelac lak na kartonima

Evropska fudbalska unija (UEFA) odredila je arbitre za mečeve predstavnika Srbije u evrokupovima u četvrtak.
Crvenoj zvezdi će na gostovanju Ferencvarošu u četvrtom kolu H grupe Lige Evrope, 13. oktobra u 21.00, suditi poljski arbitar Danijel Stefanski. Njemu će pomagati zemljaci David Golis i Mihal Obukovič.
Stefanski je od 2013. uvršten među FIFA arbitre, spada u prvu klasu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << UEFA arbitara. Osim poljske lige i kupa, kao i međunarodnih utakmica, delio je pravdu i u Japanu, Saudijskoj Arabiji i Švajcarskoj.
Fudbaleri Partizana dočekaće istog dana u Humskoj u 18.45 ekipu Kelna u četvrtom kolu D grupe Lige konferencija.
Glavni arbitar tog meča biće Izraelac Roj Rajnšrajber, kom će pomagati David Biton i Sagi Mecamber, takođe iz Izraela. Kada se o Rajnšrajberuistraži i pogledaju prethodne utakmice, vidi se da pokazuje veliki broj kartona.
Na prethodnom meču Lige konferencija na kom je sudio, radi se o duelu Apoela i Đurgardena, čak 13 puta se pokazao žuti karton.
Oba meča možete da gledate putem direktnog prenosa na RTS 1.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evropska Unija,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi sudi Poljak, a Partizanu Izraelac

Izvor: B92, 11.Okt.2022

Evropska fudbalska unija (UEFA) odredila je arbitre za mečeve predstavnika Srbije u evrokupovima u četvrtak...Crvenoj zvezdi će na gostovanju Ferencvarošu u četvrtom kolu H grupe Lige Evrope, 13. oktobra u 21.00, suditi poljski arbitar Danijel Stefanski...Njemu će pomagati zemljaci David Golis...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.