Zvezdi fudbaler se pohvalio - Došao PRESPREMAN na pripreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi fudbaler se pohvalio - Došao ''PRESPREMAN'' na pripreme! (video)

Znači li to da će ovaj momak obeležiti prolećni deo sezone?

Fudbaleri Crvene zvezde u odličnom raspoloženju juče su počeli zimske pripreme, na spisku trenera Vladana Milojevića našlo se 34 fudbalera (kompletan spisak možete da vidite OVDE), a izuzev Gelora Kange, čiji se dolazak očekuje danas, svi ostali su se na vreme pojavili na prozivci.

Prilikom okupljanja, nekolicina Zvezdinih prvotimaca govorila je za Zvezda TV o proteklom odmoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i o očekivanjima u nastavku sezone, a najviše pažnje izazvala je izjava Nemanje Radonjića.



''Prespreman sam. Mislim da sam najspremniji ovde'',
samouvereno je poručio mladi fudbaler.

S obzirom da je završnicu jesenjeg dela sezone proveo van terena zbog povrede, nema sumnje da se Radonjić ponajviše uželeo fudbala tokom odmora.

U prilogu ''Zvezda TV-a'' pogledajte i šta su njegovi sagrači rekli na ovu i druge teme.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić raspaljuje Delije: Prespreman sam! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2018

Pogledajte kako su Zvezdini prvotimci proveli odmor..Fudbaleri Crvene zvezde juče su počeli pripreme za novu sezonu, za danas su zakazani medicinski testovi.. Bila je to idealna prilika za ekipu ZVEZDA TV da napravi emisiju o očekivanjima za naredni period, kao i da učenike Vladana Milojevića pita...

Nastavak na MozzartSport.com...

ZVEZDA UPALILA MOTORE: Omladinci crveno-belih sumiraju utiske pred put na Kipar

Izvor: Kurir, 10.Jan.2018

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za prolećni deo sezone, a osim standardnih prvotimaca, povratnika sa pozajmica, treneru Milojeviću javila su se i četiri fudbalera koja su jesenas sa omladinskim timom osvojila jesenju titulu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.