Prva zbirka poezije Ukrštene reči Zorana Kostića Caneta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 14:06

Prva zbirka poezije "Ukrštene reči" Zorana Kostića Caneta

Za Zorana Kostića Caneta, frontmena grupe "Partibrejkersi", sredstvo umetničkog izraza nije samo muzika, jer se  oprobao i kao pisac, napisavšu svoju prvu zbirku poezije pod nazivom "Ukrštene reči".
Ko smo i čemu stremimo? Šta su istina, ljubav, saosećanje i praštanje - pitanja su i teme koji intrigiraju frontmena "Partibrejkersa" Zorana Kostića Canete, što se naslućuje među koricama njegove prve knjige poezije, objavljene u Laguni. Na promociji zbirke pesama u Studentskom kulturnom centru Novog Sada, a u okviru završnog programa manifestacije "Ritam Evrope" - istakao je da je poezija dobra onoliko koliko u njoj ima istine.
"Dok pišem pesme", ističe Cane, "opušten sam, tada sam ogoljen, misli nadolaze...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.