Zvezdaška akcija: Ponesi šal i pravac Marakana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaška akcija: Ponesi šal i pravac Marakana! (VIDEO)

Crveno-beli pozvali svoje pristalice na predstojeći prvenstveni okršaj sa Radom na stadionu Rajko Mitić

Navijači i fudbaleri Crvene zvezde pozvali su sve pristalice crveno-belih na prvenstvenu utakmicu sa Radom, koja je na programu u subotu od 16 časova na stadionu Rajko Mitić.

Na kraju utakmice u Čačku organizovana je prava zvezdaška akcija. Fudbaleri Crvene zvezde su sa šalovima u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rukama krenuli na tribinu gde su se nalazile najvatrenije pristalice beogradskog velikana gde se nalazio transparent: „Ponesi šal i pravac Marakana – 18.11, 16h“.

Akciju će dodatno pospešiti odluka uprava crveno-belih, koja će širom otvoriti kapije našeg najvećeg stadiona za predstojeći meč.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

I u "Kombank areni" čuveni natpis Delija (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Navijači Crvene zvezde zovu u pomoć za narednu fudbalsku utakmicu...Crvena zvezda u subotu igra protiv Rada u okviru domaćeg šampionata, igra se od 16 časova, a ne od 17 kako je prvobitno bilo izrečeno...Navijači Crvene zvezde će imati priliku da besplatno uđu na stadion ukoliko sa navijačkim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.