Zvezda zakazala jedanaestu promociju

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zakazala jedanaestu promociju

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak će predstaviti jedanaesto pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Sportski direktor vicešampiona Srbije Mitar Mrkela najavio je da će crveno-beli od ponedeljka biti jači za još jednog pojedinca što je danas zvanično i potvrđeno.

Mediji su pozvani da u ponedeljak od 14 časova prisustvuju promociji novog pojačanja, a nema nikakve dileme da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o Milanu Borjanu.

Bivši golman Rada i Radničkog iz Niša stiže u Zvezdu kao zamena za Filipa Manojlovića koji je u subotu ozvaničio saradnju sa španskim Hetafeom.

Milan Borjan je tokom vikenda utanačio detalje dvogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom koji je elektronskim putem potpisao i tako potvrdio da će u narednoj sezoni braniti mrežu crveno-belih.

Pre Milana Borjana u Zvezdu su stigli Marko Gobeljić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Rikardinjo, Srđan Babić, Ze Markos, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić, dok je Ričmond Boaći nakon bankrota Latine postao slobodan igrač i potpisao ugovor sa Zvezdom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.