Milojević napravio četiri promene, jedna će posebno oduševiti Delije!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević napravio četiri promene, jedna će posebno oduševiti "Delije"!

Četiri promene napravio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević u startnoj postavi za duel sa Radničkim iz Niša u odnosu na revanš meč sa Irtišom iz Pavlodara.

Fudbaleri Crvene zvezde već su odigrali četiri takmičarske utakmice u novoj sezoni, ali ih prva prvenstvena očekuje večeras od 19 časova.

Na startu nove sezone u Super ligi crveno-beli igraju protiv Radničkog iz Niša, kluba sa kojim su pre dva meseca odigrali poslednju prvenstvenu utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Mnogo toga se promenilo u Zvezdi za jako malo vremena pa će tako ekipu danas predvoditi trener Vladan Milojević koji je u odnosu na poslednji meč napravio četiri promene u startnoj postavi.

Golman Filip Manojlović je napustio klub i preselio se u Hetafe pa će umesto njega danas braniti iskusni Damir Kahriman. U odbrani je napravljena jedna rokada, na terenu će biti Abraham Frimpong a u timu nema Damjana Le Taleka.

Svoj prvi start od dolaska u Zvezdu upisaće i Aleksandar Pešić koji će igrati umesto najboljeg strelca Ričmonda Boaćija, dok će "Delije" najviše biti oduševljene vešću da je mesto u startnoj postavi zauzeo perspektivni Luka Adžić.

Momak koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi igraće kraj leve aut linije, umesto Brazilca Rikardinja.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički Niš počinje u 19 časova, a evo i kompletne startne postave domaćeg tima.

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Frimpong, Savić, Anđelković, Donald, Jovičić, Kanga, Srnić, Adžić, Pešić;

Klupa: Stanković, Gobeljić, Babić, Milijaš, Milić, Vučićević, Boaći;

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić načeo mrežu, Srnić dokrajčio Nišlije

Izvor: B92, 23.Jul.2017

Crvena zvezda je pobedila Radnički iz Niša na svom stadionu sa 3:0 u svojoj prvoj utakmici nove sezone Superlige Srbije. Osim Crvene zvezde, trijumfe su na startu šampionata upisali Partizan, Vojvodina, Javor i Spartak.

Nastavak na B92...

Milojević: Ovo je bilo najvažnije, tek sada kreću pripreme za Spartu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2017

„Nemam baš samo reči zadovoljstva, alo čestitke igračima, bilo je sparno i teško za igru“, rekao je strateg crveno-belih..Trener Crvene zvezde Vladan Milojević može da bude zadovoljan pobedom svog tima na otvaranju sezone u Superligi protiv niškog Radničkog na stadionu Rajko Mitić (3:0)...Pogotke...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milojević: "Profesionalna pobeda, okrećemo se Sparti"

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017

Trener pohvalio igrače na pristupu u pobedi nad Radničkim i najavio fokus na duel sa Spartom..Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri odigrali profesionalno u večerašnjoj pobedi nad niškim Radničkim na početku sezone, ali je rekao da treba još mnogo toga da se...

Nastavak na Sportske.net...

Bina Turbina upalio zvezdašku grejalicu: Sparta nije bolja, Milojeviću pazi se kontri...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2017, 16:48

Čovek koji je dizao Beograd i Prag na noge o duelu koji je na programu u četvrtak....Slavija je Crvenoj zvezdi i Partizanu zbirno dala osam golova u Pragu, Plzenj je Vojvodini sakrio loptu, crveno-beli su stradali i u dvomeču sa Liberecom koji ne pripada aristokratiji fudbala u Češkoj.. Sve je jasno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.