Zvezda uveličava jubilej Takova

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda uveličava jubilej Takova

Takovo je jedan od retkih klubova koji može da se pohvali da postoji sto godina. Tim iz Gornjeg Milanovca ove sezone obeležava upravo taj jubilej, a da bi sve proteklo u svečarskoj atmosferi, potrudiće se igrači Crvene zvezde.

Najtrofejniji klub u Srbiji, u sredu 5. oktobra u 14 sati odigraće prijateljski meč sa Takovom, na stadionu ove ekipe koja se takmiči u zonskoj ligi Morava.
Strateg crveno–belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Robert Prosinečki izvešće kombinovani tim, jer će sedam igrača biti odsutno zbog reprezentativnih obaveza. Ovaj duel će uz onaj sa Lokomotivom iz Plovdiva koji se igra u nedelju, 9. oktobra u Bugarskoj, biti dobra prilika igračima koji su u drugom planu, da se nametnu stručnom štabu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda uveličava jubilej Takova

Izvor: Utakmica.rs, 03.Okt.2011

Takovo je jedan od retkih klubova koji može da se pohvali da postoji sto godina. Tim iz Gornjeg Milanovca ove sezone obeležava upravo taj jubilej, a da bi sve proteklo u svečarskoj atmosferi, potrudiće se igrači Crvene zvezde. Najtrofejniji klub u Srbiji, u sredu 5...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.