Izvor: Njuz.net, 19.Maj.2021, 13:36

Zvezda uvela 3000 redara na tribine da proveravaju da li se poštuju mere

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. maj 2021, (Njuz) – Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom kritika o prisustvu navijača na dve finalne utakmice plej-ofa protiv Budućnosti, u kojem tvrdi da se radi o redarima koji su proveravali da li se poštuju epidemiološke mere.
U klubu kažu da im je zdravlje ljudi na prvom mestu pa otud toliki broj kontrolora na meču.
– Našem klubu je jako stalo da se epidemiološke mere poštuju, zbog čega smo angažovali 3000 redara >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << koji su stajali na tribinama i proveravali da neko slučajno ne uđe u halu jer je prisustvo publike zabranjeno. Zvezdi nije bilo teško da plati dvaput po 350.000 dinara kazne, plus honorare za svih 3000 redara, jer je Zvezda klub koji vodi računa o svom narodu – stoji u saopštenju.
– Svaki put kada bi redari primetili nekog sumnjivog da želi da uđe, prema instrukcijama, puštali bi glasne zvuke kako bi upozorili prekršioce da ulaz nije dozvoljen. Zadovoljni smo kako su obavili zadatak jer su tokom cele utakmice glasno i srčano, na krilima epidemioloških mera, kao jedan vikali: “Kada masku nosiš ti, uvek ću te bodriti, samo tebe gledam, znaj, pobedu protiv korone mi danas daj!”, kao i “Nazad iz Zvezdine hale, samo nazad!”- zaključili su čelnici KK Crvena zvezda.
U Komunalnoj policiji kažu kako im je žao što su nepravedno kaznili Zvezdu i da su spremni da nagovore državne organe da Zvezdi ukinu kazne i isplate im nagrade zbog angažovanja oko čuvanja zdravlja ljudi.
Miroslav Vujović
The post Zvezda uvela 3000 redara na tribine da proveravaju da li se poštuju mere appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.