Zvezda “uplašila“ Timoščuka? Ništa od velikog pojačanja za Kairat

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda “uplašila“ Timoščuka? Ništa od velikog pojačanja za Kairat

Meč u Ljutice Bogdana će inače suditi Poljak Bartoš Frankovski

Ponadali su se navijači Kairata, ali na kraju nisu dočekali veliko pojačanje u liku Anatolija Timoščuka, koji se možda uplašio duela sa fudbalerima Crvene zvezde? Šalu na stranu, ali protivnik crveno-belih u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope po svemu sudeći neće dobiti veoma zvučno pojačanje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ukrajine.

Naime Timoščuk nije uspeo da se sa upravom Kairata dogovori oko detalja saradnje, iako je u nedelju boravio u Almatiju. Pregovori nisu urodili plodom, pa ukrajinskom veteranu ostaje da pronađe drugi izlaz iz nezavidne situacije u Zenitu, koji ga je prosledio u drugi tim.

Inače, prvi duel Crvene zvezde i Kairata, u četvrtak u Beogradu, sudiće poljski sudija Bartoš Frankovski, kome će pomagati Mihal Obukovič i David Igor Golis.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KAIRAT SVE OZBILJNIJI: Zvezdin rival ostao bez jednog, ali dovodi drugo zvučno ime!

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2015

Iako je ostalo još samo tri dana do duela u Beogradu, protivnik Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope planira da se ozbiljno pojača.. . Pre nekoliko dana pojavila se vest da bi kazahstanski Kairat mogao da dovede Anatolija Timoščuka, nekadašnjeg fudbalera Bajerna i Zenita. Ukrajinac...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.