Zvezda ubedljiva protiv kiparskog drugoligaša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ubedljiva protiv kiparskog drugoligaša

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su prvu pobedu na pripremama za prolećni deo sezone, pošto su večeras na Kipru savladali drugoligaša Akritas 8:1 (4:0).

Golove za Zvezdu postigli su Milan Pavkov u 3, Nemanja Milunović u 30, Žonatan Kafu u 36, Lorenco Ebisilio u 39, Stefan Hajdin u 54, Srđan Babić u 59, Dejan Joveljić u 72. i Aleksa Vukanović u 82. minutu.

Jedini gol za Kiprane postigao je Panajotis Lukaidis u 83. minutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milunoviću krenulo u Zvezdi: Gol kao šlag na tortu, a slobodan je i broj 19

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2019

Crvena zvezda je ubedljivo savladala lokalnog drugoligaša Akritas na Kipru (8:1), a u strelce na toj utakmici upisala su se i dvojica debitanata Nemanja Milunović i Aleksa Vukanović. Doskorašnji štoper BATE Borisova zaigrao je u tandemu sa kapitenom Vujainom Savićem, čime je zvanično počelo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.