Milunoviću krenulo u Zvezdi: Gol kao šlag na tortu, a slobodan je i broj 19

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.01.19. | 21:20

Novi defanzivac crveno-belih zadovoljan današnjom pobedomo, ali i kompletnom prvom fazom priprema

Crvena zvezda je ubedljivo savladala lokalnog drugoligaša Akritas na Kipru (8:1), a u strelce na toj utakmici upisala su se i dvojica debitanata Nemanja Milunović i Aleksa Vukanović.

Doskorašnji štoper BATE Borisova zaigrao je u tandemu sa kapitenom Vujainom Savićem, čime je zvanično počelo uigravanje dvojice centralnih defanzivaca.
"Bila nam je ovo prva utakmica i sve je, hvala Bogu, prošlo vrhunski, ali ne može ovaj meč da bude merilo. Biće mi potrebno vreme za adaptaciju na potrebe i trenera i ekipe. Ipak, verujem da neće biti problema. Presrećan sam što sam posle dužeg perioda odigrao utakmicu i baš sam zadovoljan kako smo odradili ovaj prvi deo zimskih priprema u Pafosu. Sama utakmica, gol i pobeda su šlag na tortu, jer smo završili uvodni deo priprema i još smo „teški“. Rezultat je odličan, još bolje bi bilo da nismo primili taj gol, ali neka se samo nastavi ovako", jasan je Milunović.

Izabrane vesti

Milunović je nastupio u crveno-belom dresu sa brojem 25, ali će doći do promene.
"Ceo život igram sa brojem 19 i mislim da ću uzeti sada taj broj", poručuje Zvezdin štoper da će naslediti broj koji je ostao upražnjen nakon odlaska Nikole Stojiljkovića.

Adaptacija je uspešno prošla.
"Iskreno sam vrlo zadovoljan, jer sam imao dužu pauzu. Prolazim fazu adaptacije i ovi uvodni, kondicioni treninzi su odlično prošli. Dobro smo svi trčali. Po povratku imamo dan odmora i brzo nastavljamo dalje. Dobro je što imamo pet utakmica u Turskoj, da se što bolje spremimo kroz mečeve i da se mi novajlije što brže upoznamo sa saigračima i uklopimo. Nadam se da ćemo onda nastaviti pobedonosni niz", poručio je Milunović.

Foto: FK Crvena zvezda


tagovi

Nemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara