Zvezda u velikom iskušenju, stigla milionska ponuda za jednog od najboljih!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u velikom iskušenju, stigla milionska ponuda za jednog od najboljih!

Hoće li "crveno-beli" pristati?

Crvena zvezda bi u decembru mogla do velike zarade.

Prema pisanju portala Hotsport, na adresu "crveno-belih" stigla je bogata ponuda iz Saudijske Arabije za Milana Borjana.

Reprezentativca Kanade želi tamošnji velikan Al Ahli koji je spreman da uplati 2,2 miliona evra na ime obeštećenja.

I ne samo to, Borjan bi navodno imao praktično duplo veća primanja u odnosu na trenutna u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvenoj zvezdi uz ugovor koji bi trajao do leta 2022. godine.

Beogradski tim u svojim redovima ima još dvojicu golmana - iskusnog Zorana Popovića i mladog Nikolu Vasiljevića koji je proteklog leta stigao iz surduličkog Radnika kao reprezentativac Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novac za Mbapea spremljen, postoji samo jedna opcija u kojoj bi ga PSŽ pustio!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019

Navodno bi mu u tom slučaju izašli u susret, odnosno prihvatili da ga prodaju za svetski rekord....U španskim medijima se i dalje pojavljuju informacije da je Florentino Perez spremio oko 400 miliona evra za Mbapea, da je spreman da sruši svetski rekord, ali i da učini Francuza jednim od najplaćenih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.