Novac za Mbapea spremljen, postoji samo jedna opcija u kojoj bi ga PSŽ pustio!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za Mbapea spremljen, postoji samo jedna opcija u kojoj bi ga PSŽ pustio!

Navodno bi mu u tom slučaju izašli u susret, odnosno prihvatili da ga prodaju za svetski rekord...

U španskim medijima se i dalje pojavljuju informacije da je Florentino Perez spremio oko 400 miliona evra za Mbapea, da je spreman da sruši svetski rekord, ali i da učini Francuza jednim od najplaćenih igrača na svetu.

PSŽ je upozorio Zidana da prestane da priča o Mbapeu, "Sveci" pripremaju novi ugovor za mladog igrača, priča se da će mu ponuditi 40 miliona plus >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bogate bonuse koji bi ga učinili najplaćenijim na svetu, ali da on želi da ode u veći klub.

Ugovor mu traje do 2022. ako ga ne produži, na leto ulazi u poslednje dve godine.

Mbape ima plan da osvoji sa Francuskom titulu prvaka Evrope, na taj način se kandiduje za "Zlatnu loptu", ali i da otpočne novu deceniju u Realu.

Ali, koliko je to realno?

Naime, porodica Al-Tani, vlasnici Parižana, odbijaju da prodaju Mbapea, iako trener Tuhel bi se radije odrekao njega nego Nejmara koga smatra za glavnog igrača ekipe.

Postoji navodno samo jedna realna opcija da Mbape ode, a to je da ove sezone PSŽ osvoji Ligu šampiona. Ali, država Katar planira da Mbape bude jedno od zaštitnih lica narednog Mundijala, pa će učiniti sve da ga zadrže. Ipak, Perez ne priznaje prepreke, sačekaće ako treba i godinu ili dve, na kraju krajeva sve zavisi od samog igrača...

Ako prodaju Mbapea, Parižani će, osim što će zadržati Nejmara, otkupiti Ikardija, učiniti sve da dovedu Antoana Grizmana, kome ne ide baš u Barseloni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.