Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penal...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penal...

Crvena zvezda zaslužila pobedu.

Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Rad na svom terenu sa 3:1 (2:0).

Počelo je golom Milana Pavkova, bila je to prva ozbiljna šansa Crvene zvezde kada je Tomane izbio ispred golmana gostiju, šutirao, a onda se lopta odbila do Pavkova koji je sjajnim udarcem pogodio za 1:0.

Ekipa Crvene zvezde je imala inicijativu, ali nije stvorila previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansi, ako izuzmemo udarac Pavkova i šansu Garsije.

U 39. minutu situacija o kojoj će se pričati, Rodić pada nakon nepostojećeg kontakta sa golmanom Markovićem, sudija pokazuje na belu tačku, a Marko Marin je siguran za 2:0.

Rad je uspeo da smanji rezultat u 65. minutu, Živković je uspeo da pošalje loptu Bjedovu, ovaj je zaobišao Popovića koji pravi faul, sudija je ponovo pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač Perendija, nekadašnji fudbaler Partizana i Teleoptika, mini-drama se naslućivala na "Marakani".

Van La Para je svojim ulaskom prodrmao ekipu, imao je šansu u 73. minutu da poveća prednost, ali nije on to učinio. Učinio je to Marko Gobeljić.

Bek Crvene zvezde i naše reprezentacije je ušao u šansu nakon dodavanja Marina, poslao loptu u dalji ugao golmana za konačnih 3:1.

I do kraja meča par šansi za Zvezdu, Pavkov i Garsija su mogli da dodatno povećaju prednost, ali nisu uspeli u tome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penali...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Crvena zvezda zaslužila pobedu...Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Rad na svom terenu sa 3:1 (2:0)...Počelo je golom Milana Pavkova, bila je to prva ozbiljna šansa Crvene zvezde kada je Tomane izbio ispred golmana gostiju, šutirao, a onda se lopta odbila do Pavkova koji je sjajnim udarcem...

Nastavak na Sportske.net...

Rodić: Udario me je u koleno, bio je penal

Izvor: B92, 18.Okt.2019

Milan Rodić, fudbaler Crvene zvezde, kaže da je bio penal nad njim na meču protiv Rada u 12. kolu Linglong Superlige Srbije...Levi bek Crvene zvezde pao je u kaznenom prostoru u 40. minutu, posle čega je glavni sudija pokazao na belu tačku..."Kod pomenute sitacije sam išao sa jasnom namerom da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.