Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penali...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penali...

Crvena zvezda zaslužila pobedu.

Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Rad na svom terenu sa 3:1 (2:0).

Počelo je golom Milana Pavkova, bila je to prva ozbiljna šansa Crvene zvezde kada je Tomane izbio ispred golmana gostiju, šutirao, a onda se lopta odbila do Pavkova koji je sjajnim udarcem pogodio za 1:0.

Ekipa Crvene zvezde je imala inicijativu, ali nije stvorila previše šansi, ako izuzmemo udarac Pavkova i šansu Garsije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U 39. minutu situacija o kojoj će se pričati, Rodić pada nakon nepostojećeg kontakta sa golmanom Markovićem, sudija pokazuje na belu tačku, a Marko Marin je siguran za 2:0.

Rad je uspeo da smanji rezultat u 65. minutu, Živković je uspeo da pošalje loptu Bjedovu, ovaj je zaobišao Popovića koji pravi faul, sudija je ponovo pokazao na belu tačku. Ponovo sumnjiva odluka, izgleda da Popović nije dotakao fudbalera Rada.

Siguran izvođač Perendija, nekadašnji fudbaler Partizana i Teleoptika, mini-drama se naslućivala na "Marakani".

Van La Para je svojim ulaskom prodrmao ekipu, imao je šansu u 73. minutu da poveća prednost, ali nije on to učinio. Učinio je to Marko Gobeljić.

Bek Crvene zvezde i naše reprezentacije je ušao u šansu nakon dodavanja Marina, poslao loptu u dalji ugao golmana za konačnih 3:1.

I do kraja meča par šansi za Zvezdu, Pavkov i Garsija su mogli da dodatno povećaju prednost, ali nisu uspeli u tome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Prva šansa

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.