Zvezda u korak sa evropskim trendovima - Nije samo novi teren, ima još nešto!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u korak sa evropskim trendovima - Nije samo novi teren, ima još nešto!

Crvena zvezda se večeras na zvaničnom sajtu pohvalila još jednom važnom informacijom.

Sudijske greške bi na stadionu ''Rajko Mitić'' ubuduće trebalo da budu svedene na minimum, jer će ovaj objekat ubuduće biti opremljen i GOL TEHNOLOGIJOM!

Crvena zvezda je, naime, saopštila da će se ova tehnologija na našem najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stadionu koristiti već od prve utakmice u Ligi Evrope, kao i da je za realizaciju zadužena firma Hok-aj (Hawk-eze).

''Ova tehnologija funkcioniše uz pomoć specijalnih kamera koje će biti postavljene na odgovarajućim mestima, a zahvaljujući kojima će ljudi iz UEFA koji prate snimak spornih situacija moći da u roku od 10 do 15 sekundi delegatu utakmice dojave šta se zaista dogodilo.



Konkretno, glavni arbitri će u vrlo kratkom vremenskom periodu znati da li je lopta celim obimom prešla gol liniju ili ne'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Crveno-beli su naglasili takođe i da će sredstva za instalaciju ove opreme dobiti iz fonda UEFA, baš kao i za aktuelne radove na zameni travnate podloge.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gol tehnologija i 'hok-aj' na "Rajku"

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 08:18

Gol tehnologija isključiće u narednim utakmicama krasnodarski scenario u utakmicama Lige Evrope koju Crvena zvezda bude igrala na svom stadionu...Tehnologija funkcioniše uz pomoć posebnih kamera koje se postavljaju na odgovarajućim mestima...UEFA će tako moći da prati snimke spornih situacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.