Zvezda u finalu Kupa protiv Železničara, Peruničićeva četa porazila Radnički

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u finalu Kupa protiv Železničara, Peruničićeva četa porazila Radnički

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca sa 34:31 (17:18) u polufinalu Kupa i za trofej će igrati protiv Železničara.

Crvena zvezda je održavala prednost u završnici meča, Radnički je sustizao i održavao korak do 32:31 pred tajm-aut, posle kog su dva uzastopna gola izabranika Nenada Peruničića razrešila dileme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Zvezdu je predvodio Milan Pavlov sa 10 golova, Brajović je dodao šest, a Anđelić pet. U dresu Radničkog, najefikasniji je bio Gugleta sa šest, po pet pogodaka imali su Grbović, Žegarac i Milošević.

Neizvesnosti je bilo i u prvom polufinalnom duelu, u kom je Železničar pobedio Vojvodinu sa 30:29. Za trofej Kupa, u niškom Čairu će Železničar i Zvezda igrati u ponedeljak od 18 časova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnički bez finala Kupa

Izvor: KGsport.info, 01.Jun.2014

Rukometaši Radničkog poraženi su u polufinalu Kupa Srbije u Nišu od Crvene zvezde sa 31:34 (18:17). Na taj način Kragujevčani su eleminisani iz borbe za prvi ovosezonski trofej, a sutra u finalu će igrati Zvezda i niški Železničar, koji je u drugom polufinalnom meču savladao novosadsku Vojvodinu.. Od...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.