Izvor: RTS, 09.Dec.2021, 06:58

Zvezda u duelu sa Bragom za prvo mesto u grupi (21.00, RTS1)

Fudbaleri Crvene zvezde gosti su Brage u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a utakmica će odlučiti o konačnoj poziciji dva tima u grupi F. Duel počinje u 21 čas uz direktan prenos na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Crveno-beli su u prvom meču nadigrali Bragu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:1 na svom terenu i nameravaju da ponove dobru igru kako bi i na gostovanju sačuvali vodeću poziciju u grupi.

Na drugoj strani Braga, koja je drugoplasirana sa bodom manje, želi da iskoristi prednost domaćeg terena.
Poslednje kolo u grupi F odlučivaće o neizvesnom plasmanu prva tri tima jer i trećeplasirani Mitjiland koji je gost Ludogoreca ima osam bodova i šansu za prvo mesto.
Utakmica Brage i Crvene zvezde počinje u 21 čas uz direktan prenos na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezde dočekuju Olimpijakos u Evroligi

Izvor: RTS, 09.Dec.2021

Tim Crvene zvezde domaćin je Olimpijakosu u utakmici 14. kola Evrolige. Duel u Hali „Aleksandar Nikolić“ počinje u 19 časova, a tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu protiv Zenita u Sankt...

Nastavak na RTS...

OVO JE SASTAV ZVEZDE ZA BRAGU! Utakmica koja može večeras (21.00) crveno-belima mnogo da donese, priželjkuju najbolji scenario!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2021

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00, RTS 1, Arena sport 1) imaju završni ispit grupne faze Lige Evrope protiv Brage u Portugalu.

Nastavak na Kurir...

Zvezda u osmini finala Lige Evrope

Izvor: RTS, 09.Dec.2021

. Fudbaleri Brage i Crvene zvezde odigrali su 1:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope. Zvezda se plasirala u osminu finala.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.