Zvezda u dalekom Kazanju

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 11:25

Zvezda u dalekom Kazanju

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Evroligi dalekim gostovanjem Uniksu u Kazanju.

Meč u Rusiji timu Dejana Radonjića dolazi nakon pobede nad Megom u ABA ligi, dok je Uniks slavio u derbiju nad moćnim CSKA i to usred Moskve.

Biće to pogonsko gorivo za ambiciozni Uniks, koji se bori za ulazak u Top8 i direktnu vizu za učešće u Evroligi sledeće godine.

Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Velimira Perasovića na dobrom su putu da to urade, pošto su sedmi sa skorom 13-10.

Sa druge strane, Crvena zvezda je posustala u toj trci, o čemu je govorio Dejan Radonjić.

"Ja sad razmišljam o stvarima koje su prisutne trenutno. Prošli put sam vam rekao slično, a kao što vidite, potpuno je jasno i zašto tako pričam. Jednostavno je to naša realnost", poručio je Radonjić.

U Tatarstanu će biti bez centra Majka Cirbesa.

"U mnogim utakmicama je Uniks pokazao ogroman potencijal napadački, kvalitet generalno. Atletski su veoma dobri, u oba pravca su izuzetni. Te ambicije koje su najavili, plasman u Top 8, omogućili bi sebi ponovo igranje u Evroligi. Mi ćemo pokušati da odigramo dobar meč. Znamo da nas čeka težak zadatak. Znamo da nismo u najboljem stanju", dodao je crnogorski trener.

Koliko je Uniks ozbiljan tim ove sezone govori i to što je lako savladao Zvezdu u Beogradu – 98:78.

Utakmica u Kazanju zakazana je za 17.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.