Zvezda u borbi protiv dijabetesa

Izvor: RTS, 08.Nov.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u borbi protiv dijabetesa

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovaće u sredu od 13 časova u šoping centru "Ušće" humanitarnu akciju s ciljem da se društvu skrene pažnja na značaj borbe protiv dijabetesa.

Posle humanitarne utakmice sa Bajernom iz Minhena i učešća u akciji Bitka za bebe, u susret 14. novembru Svetskom danu dijabetesa, crveno-beli žele da daju doprinos borbi protiv ove bolesti.

Promoter akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pod nazivom "Pobedi sa mnom" biće košarkaš Adam Morison koji i sam boluje od dijabetesa, ali je pozitivnim stavom i rešenošću da se izbori sa tom nedaćom pokazao da dijabetes ne mora da bude prepreka u ostvarivanju životnih ciljeva.

On je uprkos bolesti bio jedan od najboljih univerzitetskih košarkaša u Americi, a izabran je i za trećeg pika na NBA draftu, da bi sa Lejkersima u društvu Kobija Brajanta osvojio dva šampionska prstena.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.