Zvezda u Renu, Vilotić ili Ćosić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u Renu, Vilotić ili Ćosić?

REN -

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Ren gde će sutra uveče pokušati da naprave malo čudo i posle četiri godine izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Posle 2:1 za francuskog predstavnika u prvom meču na "Marakani" mnogi tvrde da je prolaz "nemoguća misija", ali "crveno-beli" misle drugačije.

"Spremni smo na veliku borbu svih devedeset minuta, ako bude trebalo i svih 120. Nismo se pomirili sa eliminacijom, želimo da odigramo kao u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << beogradskog meča i prođemo dalje. Neće nam biti lako, ali dodatni optimizam dao nam je Monpelje koji je za vikend napunio mrežu Rena. Ako su oni dali četiri, može i Zvezda dva", optimista je golgeter Andrija Kaluđerović.

U pozitivnom raspoloženju je i Miloš Dimitrijević, jedan od trojice Zvezdinih fudbalera (uz Tošića i Kovačevića) koji je već igrao na stadionu "Ru de Lorijen".

"Sad bih potpisao produžetke. Uveren sam da ukoliko do njih dođe oni ne bi imali šanse, čak i da dođe do penala, jer je naš golman Bajković specijalista za udarce sa 11 metara. Zato je veoma važno da uđemo hrabro u meč, brzo postignemo gol i nateramo domaćina da strepi",rekao je Dimitrijević, koji ima i dodatni motiv pošto je njegova greška u prvom meču prethodila izjednačujućem pogotku Pitroipe.

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće trening od 18.30 - u vreme odigravanja utakmice, a pola sata ranije konferenciju za medije održaće trener crveno-belih Robert Prosinečki.

Mala grupa beogradskih novinara koja je doputovala u Ren očekuje da tada dobije odgovor od Prosinečkog na jedinu preostalu dilemu kada je u pitanju sastav tima, a to je da li će društvo Li Adiju u odbrani praviti Vilotić, ili Ćosić.

Sve ostalo se zna - braniće Bajković, na bekovskim pozicijama igraće Mikić i Tošić, na sredini terena Kovačević, Dimitrijević i Kadu, a u napadu Lazović, Borha i Kaluđerović.

Utakmica Ren - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 18,30 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.