Ren  Crvena zvezda (čet, 18.30h)

Izvor: B92, 24.Avg.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ren " Crvena zvezda (čet, 18.30h)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak uveče će pokušati da naprave malo čudo i posle četiri godine izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Posle 2:1 za francuskog predstavnika u prvom meču na "Marakani" mnogi tvrde da je prolaz "nemoguća misija", ali "crveno-beli" misle drugačije.

"Spremni smo na veliku borbu svih devedeset minuta, ako bude trebalo i svih 120. Nismo se pomirili sa eliminacijom, želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odigramo kao u prvom poluvremenu beogradskog meča i prođemo dalje."

"Neće nam biti lako, ali dodatni optimizam dao nam je Monpelje koji je za vikend napunio mrežu Rena. Ako su oni dali četiri, može i Zvezda dva", optimista je golgeter Andrija Kaluđerović.

U pozitivnom raspoloženju je i Miloš Dimitrijević, jedan od trojice Zvezdinih fudbalera (uz Tošića i Kovačevića) koji je već igrao na stadionu "Ru de Lorijen".

"Sad bih potpisao produžetke.Uveren sam da ukoliko do njih dodje oni ne bi imali šanse, čak i da dodje do penala, jer je naš golman Bajković specijalista za udarce sa 11 metara. Zato je veoma važno da udjemo hrabro u meč, brzo postignemo gol i nateramo domaćina da strepi", rekao je Dimitrijević, koji ima i dodatni motiv pošto je njegova greška u prvom meču prethodila izjednačujućem pogotku Pitroipe.

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće trening od 18.30 - u vreme odigravanja utakmice, a pola sata ranije konferenciju za medije održaće trener crveno-belih Robert Prosinečki.

Mala grupa beogradskih novinara koja je doputovala u Ren očekuje da tada dobije odgovor od Prosinečkog na jedinu preostalu dilemu kada je u pitanju sastav tima, a to je da li će društvo Li Adiju u odbrani praviti Vilotić, ili Ćosić.

Sve ostalo se zna - braniće Bajković, na bekovskim pozicijama igraće Mikić i Tošić, na sredini terena Kovačević, Dimitrijević i Kadu, a u napadu Lazović, Borha i Kaluđerović.

Utakmica Ren - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 18.30 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Renu, Vilotić ili Ćosić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011

REN -..Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Ren gde će sutra uveče pokušati da naprave malo čudo i posle četiri godine izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope...Posle 2:1 za francuskog predstavnika u prvom meču na "Marakani" mnogi tvrde da je prolaz "nemoguća misija", ali "crveno-beli" misle drugačije..."Spremni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kaluđerović: Ako je Monpelje Renu dao četiri gola, Zvezda može bar dva!

Izvor: Blic, 24.Avg.2011

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Ren, gde će u četvrtak od 18 i 30 igrati poslednji meč kvalifikacija za ulazak u Ligu Evrope...Ekipa se smestila u hotel, i posle ručka i kraćeg odmora zakazan je jedini trening pred utakmicu od 18 časova..."Spremni smo na veliku borbu svih devedeset minuta,...

Nastavak na Blic...

KALUĐEROVIĆ: ZVEZDA U RENU NIJE U NEMOGUĆOJ MISIJI

Izvor: Kurir, 24.Avg.2011

REN - Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Ren gde će u četvrtak uveče pokušati da naprave malo čudo i posle četiri godine izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope...Posle 2:1 za francuskog predstavnika u prvom meču na "Marakani" mnogi tvrde da je prolaz "nemoguća misija", ali "crveno-beli" misle...

Nastavak na Kurir...

KHL: Trijumf gostiju

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Avg.2011

U oba meča subotnjeg programa četvrte sezone Kontinentalne hokejaške lige (KHL) pobede su zabeležile gostujuće ekipe. Na ledu u Čehovu oklopnici Dinama iz Minska su sa 4:2 bili bolji od Vitjaza, dok su hokejaši Njeftehimika na gostovanju u Ćerepovecu sa 3:1 bili bolji od Severstalja.. Rezultati:...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Delije pristižu u Ren

Izvor: Sportal.rs, 25.Avg.2011, 14:56

Revanš utakmica za plasman u Ligu Evrope između Rena i Crvene zvezde planirana je za 18:30, a u francuski grad u Bretanji počeli su da stižu prvi navijači crveno-belih.

Nastavak na Sportal.rs...

Poznat Zvezdin sastav za Ren?

Izvor: NaDlanu.com, 25.Avg.2011

Još nekoliko sati je ostalo do početka revanš meča između Crvene zvezde i francuskog Rena u okviru playoff-a UEFA Lige Evrope. Kako se nezvanično saznaje poznat je i sastav crveno-belih koji će pokušati da nadoknadi beogradski minus...Na golu je nezamenljiv Bajković, a par centarhalfova činiće...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.