Izvor: RTS, 16.Maj.2022, 13:49

Zvezda u Ljubljani traži plasman u finale ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde gostuju kod Cedevite Olimpije u revanš utakmici polufinala ABA lige. Zvezda gostuje kod Cedevite Olimpije od 18.30, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crvena zvezda ima prvu meč loptu u Sloveniji, pošto vodi 1:0 u seriji nakon ubedljivog trijumfa u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << – 93:82.

"Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevite Olimpije kao domaaini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou", izjavio je trener Dejan Radonjić za klupski sajt.
Crveno-beli su u seriji od šest uzastopnih pobeda nad Cedevitom Olimpijom, a poslednji neuspeh doživeli su pre dve i po godine.
U drugom polufinalu rezultat između Partizana i Budućnosti je nerešen (1:1).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.