Zvezda traži podršku za smenu Karadžića

Izvor: Akter, 25.Sep.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda traži podršku za smenu Karadžića

Fudbalski klub Crvena zvezda obratio se pismom svim klubovima Super lige, Prve lige, regionalnim savezima, sudijskoj i trenerskoj organizaciji tražeći podršku za svoju inicijativu da se smeni predsednik FSS Tomislav Karadžić

Zvezda je u pismu, u koje je agencija Beta imala uvid, navela da samo nastavlja inicijativu od prošle godine. U tom dopisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << se navodi da je rezultat inicijative od prošle godine bio formiranje radne grupe koja bi trebalo "da nadje optimalna rešenja" za fudbal u Srbiji.

"S obzirom da je od tada prošlo vec 6 meseci, a Tomislav Karadžić nije nijednom okupio formiranu radnu grupu, niti je pokazao želju da sprovodi bilo kakve rekonstrukcije i reforme, FK Crvena zvezda želi ovom prilikom da podseti sve svoje sportske prijatelje na dogovore koji su napravljeni tokom prošle jeseni i ovog proleća", navodi se u pismu koje je potpisao predsednik skupštine crveno-belih Svetozar Mijailović.

U dopisu se ističe da ovaj potez Zvezde nije izazvan time što šampionu Srbije u Kruševcu "nisu dosudjena tri penala", već da je to bila "inicijalna kapisla".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.