Zvezda traži novu jedinicu – Bahar otpisao Borjana

Izvor: B92, 31.Maj.2023, 17:56

Zvezda traži novu "jedinicu" – Bahar otpisao Borjana

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar obavestio je Milana Borjana da u novoj sezoni neće biti prvi golman crveno-belih.

Kako Telegraf saznaje, Bahar je po dolasku u Crvenu zvezdu obavio razgovor sa kapitenom, gde ga je obavestio da ga ne vidi kao prvog golmana ekipe.

Borjan je od dolaska u Zvezdu neprikosnoven na golu crveno-belih, oborio je sve moguće rekorde i bio je praktično nezamenljiv među stativama.

Klub se neće mešati u odluke novog trenera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ima odrešene ruke u sklapanju tima, tako da je na Borjanu da se izbori za mesto na golu Crvene zvezde.

Borjan je više puta isticao da mu je velika želja da brani na Svetskom prvenstvu 2026. godine koje se održava u Kanadi, reprezentacije u kojoj je on kapiten.

Ako se ova vest obistini i Borjan stvarno ne bude prvi golman Crvene zvezde, možda će morati da pronađe novi klub kako bi ostao u formi za naredni Mundijal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahar telefonom otpisao Borjana: Zvezda traži novog golmana

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Mrežu Crvene zvezde u Ligi šampiona neće čuvati Milan Borjan. Izraelac Barak Bahar ozvaničio je plan o promeni ispred mreže, uz jasnu dopunu – u budućem timu nema mesta za aktuelnog kapitena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.