Zvezda traži najbezbolniji način da se otarasi Grka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda traži najbezbolniji način da se otarasi Grka

Nedeljama se "šuškalo" o raskidu saradnje Crvene zvezde sa Sofoklisom Skorcanitisom, a dolaskom Vladimira Štimca na Mali Kalemegdan, jasno je da za Grka više nema mesta u redovima crveno-belih.

Grčki mediji pišu da gorostasni centar, koji je razočarao igrama u Zvezdi, pregovara sa atinskim AEK-om, koga sa klupe predvodi nekadašnji trener crveno-belih Dušan Šakota.

S obzirom da Sofo ima najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugovor u srpskom šampionu, uprava Zvezde traži "izlaz" iz ugovora (u prevodu što manje da plati za prevremni raskid ugovora, koji nezvanično iznosi 325.000 evra).

Grčki centar nije igrao protiv Metalca u Valjevu u ponedeljak (navodno zbog povrede), a biće zanimljivo da li će u četvrtak da putuje sa ekipom u Moskvu, na megdan Himkiju u trećem kolu Evrolige ili će do tada da bude poznata situacija sa Skorcanitisom. Bilo kako bilo, Grk je završio misiju u Crvenoj zvezdi.

Ako ga Zvezda "šutne", Skorcanitis se seli u...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skorcanitis napustio Zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2015

Iskusni centar je na Mali Kalemegdan stigao letos i najavljen je kao veliko pojačanje crveno-belih, ali nije opravdao očekivanja..Sofoklis Skorcanitis više nije igrač Crvene zvezde! Prvak Srbije i iskusni centar dogovorili su sporazumni raskid saradnje, nakon njegovih prilično bledih partija s početka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.