Zvezda sve rešila za pola sata, drugo poluvreme donelo mnogo razloga za nerviranje! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sve rešila za pola sata, drugo poluvreme donelo mnogo razloga za nerviranje! (video)

Srpski šampion bez problema u revanšu, najveći deo posla završen već u prvih pola sata, utisak pokvarilo isključenje Gobeljića.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su na svom terenu, pred 23.751 gledalaca na stadionu ''Rajko Mitić'' savladali litvansku Suduvu sa 2:1. Prvi meč u Marijampolu završen je rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 0:0.

Rival crveno-belima u drugom kolu kvalifikacija biće finski Helsinki.

Tim Vladana Milojevića je bukvalno od samog početka počeo da vrši pritisak na protivničkoj polovini i već u četvrtom minutu odbrana Suduve je kapitulirala.

El Fardu Ben je preciznim dodavanjem po zemlji pronašao Boaćija u kaznenom prostoru gostiju, a internacionalac iz Gane je iskosa sa desne strane poslao projektil pod prečku - 1:0 za Zvezdu.

Suduva je pripretila u 16. minutu posle centaršuta sa leve strane, kada ni Gotal ni Topčagić nisu uspeli da zahvate loptu ispred Borjana, a na isteku prvih pola sata igre Zvezda praktično reševa sve dileme.

Opet je Ben pokretač akcije, opet pronalazi Boaćija, a ovaj sada vraća za Marka Marina koji sa jedanaest metara šalje precizan šut, trese mrežu za 2:0.

Do kraja poluvremena, Boaći je imao još jednu odličnu priliku, ali ovog puta golman Kardum je uz pomoć stative spasao mrežu.

Utisak je pokvaren u 60. minutu, kada je Marko Gobeljić zaslužio direktan crveni karton zbog neoprecizno i preoštrog starta na Slavickasu koga je hitna pomoć odvezla sa terena. Nadamo se da ipak nije u pitanju prelom...

Trener Zvezde Vladan Milojević je morao odmah da reaguje, izveo je Boaćija, na teren posla Filipa Stojkovića, ali iako su imali igrača više, gosti iz Litvanije do pred sam kraj nisu nijednom ozbiljnije pripretili golu Borjana.

Na drugoj strani, Mirko Ivanić je u 68. minutu imao stopostotku priliku, pobegao je odbrani gostiju, izbio sam pred protivničkog golmana, ali Kardum je izašao kao pobednik.

U 76. minutu Marko Marin je povukao kontru, Filip Stojković ju je odlično ispratio i u stilu napadača utrčao u kazneni prostor, gde je pao posle kontakta sa protivničkim igračem, ali sudija Farkaš je procenio da razloga za jedanaesterac nije bilo.

Sedam minuta kasnije, još jedna zanimljiva situacija u kaznenom prostoru Suduve, rezervista Vukanović je sa leve strane poslao loptu ka Benu, koji pada u kaznenom prostoru, ali se sudija Farkaš opet nije oglasio, što je razbesnelo trenera crveno-belih Vladana Milojevića koji je oštro protestovao iza aut linije.

Na ulasku u sam finiš meča još jedna velika prilika za Zvezdu, Ben je uzdrmao prečku, pa Suduva na kraju može da bude zadovoljna sa samo dva primljena gola.

Ipak, u petom minutu sudijske nadoknade gosti stižu do počasnog gola, na asistenciju Kerle, Topčagić je savladao Borjana za konačnih 2:1.

Dodajmo još da su navijači Crvene zvezde večeras pružili gromoglasnu podršku Siniši Mihajloviću i Ognjenu Kuzmiću koji vode životne bitke, a pozdravili su i kapitena Vujadina Savića koji karijeru nastavlja u kiparskom APOEL-u.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić - Jovičić - Ben, Jovančić, Ivanić (Vukanović od 82.), Marin (Pavkov od 88.) - Boaći (od 62. Stojković).

Suduva: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas (od 62. Hladik) - Golubickas, Čađenović, Verbickas (Rikets od 77.) - Gotal (od 51. Tadić), Topčagić
.

-

Marinove majstorije! 2:0! Idemoooo!💪

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/TH5DCaL0dT

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 16, 2019 -

Idemoooooo! Boaći za 1:0!💪

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/PggdKTplsm

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u drugom kolu kvalifikacija za LŠ

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u revanšu u Beogradu pobedili Suduvu sa 2:1...Prva utakmica prošle nedelje je završena bez golova, dok su strelci za Zvezdu u revanšu bili Ričmond Boaći u četvrtom i Marko Marin u 28. minutu....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRVI KORAK KA LIGI ŠAMPIONA: Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: RTV Pink, 16.Jul.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad litvanskom Suduvom 2:1 (2:0) plasirali su se u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.