Zvezda slavila u Pireju!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavila u Pireju!

Dobra partija izabranika Milana Tomića.

U okviru prve pripremne utakmice u Grčkoj ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Olimpijakos rezultatom 82:77.

Igrali su odlično izabranici Milana Tomića tokom prvog poluvremena, poveli čak i sa 12 poena razlike, ali su na odmor otišli sa samo 5 poena viška.

Na ulasku u poslednji minut Crvena zvezda je imala i 8 poena prednosti, pa pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije dolazila u pitanje.

Najefikasniji kod crveno-belih bio je Derik Braun sa 14 poena, Perperoglu je dodao 13, Beron 12.

Sledeći je Peristeri u četvrtak, a potom nova utakmica sa Olimpijakosom u petak, ovoga puta otvorenog tipa.

KK Crvena zvezda mts: D. Braun 14, Čović 9, L Braun 6,Perperoglu 13, Davidovac 1, Dobrić, Beron 12, Gist 10, Dženkins 5, Simanić 8, Jovanović, Odžo 4.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezde pobedili Olimpijakos u pripremnoj utakmici

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Olimpijakos sa 82:77 u pripremnoj utakmici u Grčkoj...Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Derik Braun sa 14 poena, Stratos Perperoglu postigao je 13, a Bili Beron 12 poena...Utakmica u dvorani "Mira i Prijateljstva" bila je zatvorenog tipa, a narednu proveru...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.