Zvezda sigurna u Kruševcu protiv Napretka

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sigurna u Kruševcu protiv Napretka

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su sa 3:0 savladali ekipu Napretka u gostima u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije.
Strelci za Zvezdu bili su Gobeljić, Simić i Jevtović.

Crveno-beli su odigrali znatno bolji meč od derbija u nedelju i protiv Napretka imali potpunu kontrolu.
Do prvog gola Zvezda je stigla na spektakularan način, kada je Gobeljić u 16. minutu sa velike distance >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postigao gol.
Samo četiri minuta kasnije, Ben je uposlio Simića po levoj strani, a ovaj iskosa uspeo da proturi loptu kroz noge golmanu Petroviću.
Od tog trenutka Zvezda je spustila tempo, a Napredak je zaigra konkretnije i opasnije, pogotovo u drugom poluvremenu.
Domaća ekipa je mogla i do gola u nekoliko navrata, ali su odbrana Borjana i prečka to onemogućili.
Konačnih 3:0 postavio je Jevtović u 88. minutu, kada je iz slobodnog udarca malo izvan šesnaest metara, veoma preciznim udarcem postigao pogodak.
Zvezda je nakon devet odigranih utakmica upisala osam pobeda i prva je na tabeli sa 25 bodova, dok je Napredak šesti na tabeli sa 13 bodova.

Ovako je protekao meč: 
20.21 – Kraj meča, pobeda Zvezde nad Napretkom od 3:0.
20.18 – GOOL! Jevtović postiže gol u 88. minutu za 3:0 za Zvezdu. Odlično je krilni fudbaler Zvezde izveo slobodan udarac i postigao pogodak.
20.09 – Napredak u 79. minutu pogađa prečku, nakon ubačene lopte glavom je šutirao Eskić, ali je prečka zaustavila taj udarac.
19.40 – Velika greška golmana Zvezde Borjana, koji je igrao rukom van svog šesnaesterca, za šta mu je sudija Široki dodelio žuti karton. Iz prekida Vulić je šutirao pored gola.
19.34 – Nastavljen je meč...
19.16 – Završeno je prvo poluvreme, nakon 45 minuta Zvezda vodi sa 2:0.
18.50 – GOOL! Zvezda vodi 2:0 od 20. minuta, Simić je strelac. Ben je uposlio Simića po levoj strani, a ovaj iz nimalo lakog ugla uspeva da pošalje loptu kroz noge golmana Napretka Petrovića.
18.47 – GOOL! Zvezda vodi 1:0 od 16. minuta, spektakularnim golom Gobeljića. Nakon faula na polovini Napretka, Ebesilio je dodao loptu do Gobeljića, koji šutem sa velike distance veoma snažno i precnizno postiže pogodak.
18.30 – Počeo je meč u Kruševcu.
18.05 – Poznati su sastavi obe ekipe: 
Napredak: Petrović, Boranijašević, Eskić, Kostić, Ostojić, Petrović, Veskovac, Vukanović, Vulić, Zec, Ndiaje.
Zvezda: Borjan, Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić, Jovičić, Jovančić, Ben, Ebesilio, Simić, Pavkov.
 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol sezone Gobeljića, majstorija Jevtovića – Zvezda sigurna u Kruševcu

Izvor: B92, 26.Sep.2018

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i osmi trijumf pošto su u Kruševcu savladali ekipu Napretka rezultatom 3:0..."Crveno-beli" su u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije odigrali koliko im je bilo dovoljno na stadionu "Mladost" i posle derbija se vratili na pobednički kolosek...Duel sa Kruševljanima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.