Zvezda sigurna protiv Proletera u Novom Sadu

Izvor: Beta, 03.Nov.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sigurna protiv Proletera u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima ekipu Proletera sa 2:0, u prvoj utakmici 15. kola Super lige Srbije.Zvezda je upisala i 14. pobedu od početka šampionata i prva je na tabeli sa 43 boda.Na drugoj strani, Proleter je zabeležio šesti poraz i peti je na superligaškoj tabeli sa 23 osvojena boda.Zvezda je povela već u devetom minutu autogolom Aleksandra Andrejevića. Nakon što je Ebisilio je centrirao s desne strane, Andrejević je nespretno zahvatio loptu i poslao je iza ledja svog golmana za vodjstvo šampiona Srbije.Nakon tog pogotka nije bilo velikih uzbudjenja na terenu sve do 56. minuta. Goran Čaušić je počeo akciju tokom koje je Marko Marin odlično proigrao Filipa Stojkovića, on je odložio loptu do El Fardu Bena koji je sa oko 10 metara udvostručio prednost crveno-belih.Izabranici Vladana Milojevića u utorak dočekuju Liverpul u Ligi šampiona, a potom u narednom kolu Super lige gostuju Dinamu. Ekipa Proletera narednog vikenda na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETARDA NEROAZURA: Inter DEMOLIRAO Đenovu na svom terenu i zadržao korak za Juventusom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Nov.2018

Fudbaleri Intera pobedili su danas na svom terenu ekipu Đenove sa ubedljivih 5:0, u utakmici 11. kola italijanske Serije A.

Nastavak na Kurir...

Zvezda sigurna protiv Proletera u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2018

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima ekipu Proletera sa 2:0, u prvoj utakmici 15. kola Super lige Srbije...Zvezda je upisala i 14. pobedu od početka šampionata i prva je na tabeli sa 43 boda...Na drugoj strani, Proleter je zabeležio šesti poraz i peti je na superligaškoj tabeli sa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ebisilio: "Danas nije moglo drugačije"

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 00:34

Prvotimac Crvene zvezde Lorenco Ebisilio zadovoljan ostavrenom pobedom iako igra nije bila na zadovoljavajućem nivou...Crvena zvezda je kao gost savladala Proleter iz Novog Sada u prvoj utakmici 15. kola Super lige i tako kompletirala prvi deo takmičenja u domaćem prvenstvu..."Videli ste okolnosti,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.