Miloje NE čuva igrače za Liverpul, ali nema jednog od najboljih! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje NE čuva igrače za Liverpul, ali nema jednog od najboljih! (SASTAVI)

Jasan pokazatelj koliko crveno-beli cene današnjeg rivala.

Od 15 časova na novosadskom ''Karađorđu'' igra se derbi 15. kola Superlige, gde se sastaju domaći Proleter i vodeća Crvena zvezda.

Obe ekipe su u sjajnoj formi, Proleter je nanizao pet, Zvezda šest uzastopnih pobeda i biće zanimljivo videti kako će se novajlija u ligi suprotstaviti aktuelnom šampionu.

Crvenu zvezdu u utorak očekuje duel sa Liverpulom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, ali trener Milojević je odlučio da danas ne štedi najbolje igrače, izuzev golmana Borjana koga nema u protokolu. Takođe, Ričmond Boaći je povređen i najverovatnije neće moći da nastupi ni protiv Liverpula.

Proleter: Vesić – Tanasin, Andrejević, Lambulić, Ćuković – Bukorac, Mićić – Čolović, Čović, Novaković – Vujaklija.





Klupa: Marković, Mitrović, Šćepanović, Mirosavljev, Stamenić, Radenović, Jovanović.





Crvena zvezda: Popović – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić – Ben, Ebisilio, Marin – Pavkov.

Klupa: Supić, Srnić, Babić, Stojiljković, Čaušić, Joveljić, Gobeljić
.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Idealan početak za Zvezdu, Novosađani sami sebi dali gol (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Lider grabi ka 14. pobedi u superligaškoj sezoni...U 15 časova počeo je duel na ''Karađorđu'', gde su se sastale ekipe Proletera i Crvene zvezde, a gosti već od 10. minuta vode sa 1:0...Akcija Zvezde počela je dugom loptom za Ebisilija koji ju je prihvatio na desnoj strani, tom prilikom se Bukorac...

Nastavak na Sportske.net...

Nikad kraća izjava Vladana Milojevića, Radojičićeva poruka Zvezdi pred Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Trener Zvezde baš nije bio pričljiv posle današnjeg trijumfa, za razliku od svog kolege sa klupe Proletera...Crvena zvezda je danas nastavila seriju pobeda u Superligi, savladala je domaći Proleter u Novom Sadu sa 2:0, a odmah posle meča trener Vladan Milojević je veoma kratko prokomentarisao utakmicu...''Čestitam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.