Zvezda se već priprema za novi duel sa PSŽ-om!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se već priprema za novi duel sa PSŽ-om!

Iako će pre toga odmeravati snage i sa Liverpulom i sa Napolijem, Crvena zvezda je već napravila lepu uvertiru i za dolazak Pari Sen Žermena.

Ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena na ''Parku prinčeva'' (1:6), polako ide u arhivu, a u Crvenoj zvezdi su već okrenuti novim izazovima u Ligi šampiona, od kojih će jedan biti i beogradski duel sa pariskim ''Svecima'', 11. decembra.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susret toj utakmici, danas je u posetu Crvenoj zvezdi došao ambasador Francuske u Srbiji, Njegova ekselencija Frederik Mondoloni.

Dočekali su ga čelni ljudi Crvene zvezde, na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Kako se navodi na Zvezdinom sajtu, razgovor je protekao ''u vrlo prijateljskom i vedrom duhu, što je još jedan pokazatelj odlične saradnje dva kluba''.

''Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da ugostimo gospodina Frederika Mondolonija i njegove saradnike. Njihova poseta je dokaz sjajne saradnje dva naroda, srpskog i francuskog, kao i dva kluba. Takođe, drago nam je što će Crvena zvezda na svom stadionu imati priliku da ugosti Pari Sen Žermen u Ligi šampiona'', izjavio je Mijailović za klupski sajt.

Zadovoljstvo zbog ovog susreta nije krio ni ambasador, koji je uveren da će utakmica između Crvene zvezde i PSŽ-a na stadionu ''Rajko Mitić'' biti pravi fudbalski spektakl.

''Drago mi je da je Crvena zvezda tamo gde i pripada, i verujem da će publika u Srbiji moći da uživa u pravom spektaklu prilikom gostovanja Pari Sen Žermena. Izuzetno mi je drago što sam obišao stadion i posetio Zvezdin muzej'', izjavio je ambasador Mondolini.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.