Zvezda se rastala sa prvotimcem nakon šest godina u klubu

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 21:50

Zvezda se rastala sa prvotimcem nakon šest godina u klubu

Fudbalski klub Crvena zvezda zvaničnio je objavio prekid saradnje sa doskorašnjim prvotimcem Markom Gobeljićem.

Iz Ljutice Bogdana su na društvenim mrežama objavili da više ne računaju na desnog beka posle šest godina provdenih u klubu.

Za to vreme, Gobeljić je dva puta igrao Ligu šampiona i uspeo da postigne gol protiv PSŽ-a. Skupio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 233 nastupa i 13 pogodaka.

"Gobelja, hvala ti i puno sreće u nastavku karijere", stoji u oproštajnoj poruci, iako nije precizirano koji će biti njegov naredni klub.

Pre Zvezde, Gobeljić je igrao u Slogi iz Kraljeva, a 2014. je prešao u kruševački Napredak odakle se preselio u Beograd.

Za nacionalni tim Srbije je skupio tri nastupa. Sa Zvezdom je osvojio šest titula, od čega čak tri uzastopne duple krune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.