Zvezda sačuvala Ćosića za Prosinečkog

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sačuvala Ćosića za Prosinečkog

Uroš Ćosić ostaće u Crvenoj zvezdi i naredne sezone potvrdio je i trener crveno-belih, Robert Prosinečki.

Zvezda kreće sa Ćosićem i Tošićem u sredini odbrane

Ćosić: Ko mi je kriv što nisam napadač?

Ćosić: Zbog Tejga sam slabo spavao

Ćosić protiv Partizana na tribinama

Ovu informaciju prvi je izneo agent mladog defanzivca Stevan Miković, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a strateg tima sa "Marakane" izjavio je da računa na Ćosića dugoročno.

- Da ne računam na Ćosića i naredne godine sigurno je da ga ne bih stavio u tim protiv Rada. Dobio sam uveravanja kluba da će ostati još godinu dana. To je izvesno 99 posto, zato je i igrao - rekao je Robert Prosinečki.

Mladi defanzivac međutim nije dočekao kraj susreta sa Radom pošto ga je u 84. minutu zbog povrede zamenio Nikola Mikić, ali prema informacijama iz Zvezde, izmena je izvršena samo radi predostrožnosti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Robert Prosinečki

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.