Zvezda sa novim trenerom sledeće sezone?!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa novim trenerom sledeće sezone?!

Da li je ovo logičan sled događaja?

Crvena zvezda suvereno korača ka tituli prvaka Srbije, drugoj uzastopnoj, a svakako da je za to najzaslužniji Vladan Milojević.

Trener koji je uveo disciplinu u igru Crvene zvezde, kao i atmosferu koja je na veoma visokom nivou, uveo je aktuelnog šampiona Srbije u Ligu šampiona, pobedio Liverpul, stigao do šesnaestine finala Lige Evrope, osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i, za sada, jedno prvenstvo Srbije.

Grčki timovi su bili zainteresovani za njega još nakon prethodne sezone, a sada je situacija drugačija, cena mu je dodatno porasla i mogao bi da nasledi Dragana Stojkovića Piksija u kineskom Guangdžou, prenosi "Mozzartsport".

Pisali smo vam juče da postoji mogućnost da bugarski trener Stoilov preuzme Stojkovićev tim koji ređa poraze u kineskom šampionatu, ali su sada veće šanse da to bude Vladan Milojević.

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom sve do leta sledeće godine, ali vrlo lako bi moglo da se desi da uprava kluba potraži novog trenera već ovog leta...

Ugovor sa Zvezdom obavezuje Kineze da plate obeštećenje, pa bi Crvena zvezda mogla da zaradi na potencijalnom odlasku Vladana Milojevića.

Ipak, sačekajmo kraj sezone, nije isključeno da će Milojević imati još ponuda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.