Zvezda sa 1:6 deli 30. mesto

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa 1:6 deli 30. mesto

Za nešto više od 26 sezona, koliko se igra Liga šampiona, bilo je 29 ubedljivijih poraza od onog koji su crveno-beli doživeli na "Parku prinčeva".

Crvena zvezda je izgubila od Pari sen Žermena više nego ubedljivim rezultatom - 6:1, ali je u sredu uveče ostala ipak daleko od negativnog rekorda Lige šampiona.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evidenciji "Sportskog žurnala", najteže poraze u elitnom UEFA takmičenju doživeli su Bešiktaš u Liverpulu 2007. i Malme od Reala u Madridu 2015. godine - po 8:0 - a čak 10 timova, uključujući Olimpijakos, Bazel, Seltik, Šahtjor i moskovski Spartak, gubilo je sa po 7:0.

Dvanaest utakmica Lige šampiona rešeno je sa po šest golova razlike (6:0 ili 7:1), a od 30. do 43. mesta ove neslavne liste slede Crvena zvezda i još 13 timova koji su gubili utakmice rezultatom 6:1.

Među njima je, zanimljivo, i Pari sen Žermen, koji je pre samo godinu i po doživeo katastrofu u revanšu osmine finala protiv Barselone.

Bio je to čuveni meč u kome su "sveci" do 88. minuta gubili 3:1, a onda primili još tri gola i ispali uprkos prednosti od 4:0 iz prvog duela.

Izvor: Telekom Srbija/Arena sport/MONDO

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sa 1:6 deli 30. mesto

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018

Za nešto više od 26 sezona, koliko se igra Liga šampiona, bilo je 29 ubedljivijih poraza od onog koji su crveno-beli doživeli na "Parku prinčeva"...Crvena zvezda je izgubila od Pari sen Žermena više nego ubedljivim rezultatom - 6:1, ali je u sredu uveče ostala ipak daleko od negativnog rekorda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.