Zvezda ruši Monpelje na Hiosu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ruši Monpelje na Hiosu

Iako se sezona tek zahuktava iza Crvene zvezde Vet je zavidan broj utakmica. Početkom septembra crveno-beli su igrali na turniru prve runde kvalifikacija za Evroligu u Marselju.

Prošli su dalje, ali drugoj rundi u izuzetno jakoj grupi sa Segedom, Primorjem i Šturmom, nisu uspeli da izbore plasman u najjače klupsko takmičenje. Internacionalnu takmičarsku priču nastavljaju predstojećeg vikenda na kvalifikacionom turniru Kupa Evrope (ranije Trofej LEN), na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << grčkom ostrvu Hios.
Odigrali smo desetak utakmica, nedavno smo sparingovali sa reprezentacijom Makedonije. Nova ekipa se uigrala, pa očekujem da ćemo na Hiosu odigrati najbolje do sada. Cilj nam je drugo mesto i plasman u osminu finala Evrokupa – kaže najveće pojačanje Crvene zvezde Marko Avramović.
Rivali u Grčkoj biće domaći Hios, francuski Monpelje i turski klub Enka.
Hios, u koji su ovog leta došli Nikola Rađen, Teodoros Hadžiteodoru i još nekoliko grčkih vaterpolista, je apsolutni favorit turnira. Uostalom to je ekipa u koju je mnogo uloženo i koja cilja titulu šampiona Grčke. Sa Enkom ne bi trebalo da imamo problema, pa ukoliko sve bude prema očekivanju najvažniji meč na turniru nam je duel sa Monpeljeom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.