Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 19:09

Zvezda prvi finalista Kupa, Radnik pao uprkos otporu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika na svom stadionu sa 2:1 i tako se plasirali u finale Kupa Srbije. Protivnik u finalu će im biti ekipa Partizana, koja je sa eliminisala Vojvodinu sa 1:0.
Crveno-beli su znatno teže od očekivanog ostvarili cilj plasmana u finale Kupa.

Poput rezultata u meču dve ekipe u Superligi, Zvezda je sa 2:1 bila bolja od Radnika i u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kupu Srbije.
Domaćin je poveo već u drugom minutu, golom Milunovića. Defanzivac je nadskočio čuvara u protivničkom šesnaestercu nakon kornera, a gol je priznat, uprkos prvobitnoj odluci o ofsajdu Sanoga.
Domaćin je do drugog gola stigao u 34. minutu, kada je Falćineli dobro reagovao na centaršut Bena sa leve strane.
Zvezda je na poluvreme ponela prednost od dva gola i delovalo je kao da će rutinski savladati protivnika.
Ipak, Radnik je u drugom delu pokazao bolju igru i učinio meč zanimljivijim.
Makarić je u 51. minutu smanjio na 2:1. Napadač gostujućeg tima se našao na pravom mestu, u pravo vreme, reagovao na odbitak i smestio loptu u mrežu Borjana.
U nastavku meča igralo se u slabijem ritmu, a uprkos šansama na obe strane, promene rezultata nije bilo.
Zvezda je imala svoje šanse preko Ivanića, Falćinelija, Sanoga i Nikolića, dok gosti mogu da žale jer su u finišu susreta u dva navrata pogodili prečku. Jednom Danoski, drugi put Milovanović.
Zvezda se pobedom plasirala u finale Kupa, gde će se sastati sa Partizanom, koji je eliminisao Vojvodinu sa 1:0.
Finale Kupa Srbije na programu je 25. maja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda preko Radnika do finala Kupa Srbije

Izvor: Beta, 21.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili ekipu Radnika iz Surdulice sa 2:1.Golove za Zvezdu su postigli Nemanja Milunović u drugom i Dijego Falćineli u 34. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Radnik bio Milan Makarić u 51. minutu.Crveno-beli...

Nastavak na Beta...

Zvezda preko Radnika u finale Kupa

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su večeras u polufinalu savladali Radnik iz Surdulice 2:1 (2:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.