Zvezda protiv Trepče igra na stadionu Čukaričkog!

Izvor: RTS, 20.Sep.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Trepče igra na stadionu Čukaričkog!

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene Zvezde biće odigrana 9. oktobra na stadionu FK Čukarički u Beogradu, rečeno je za Kosovo Online u upravi FK Trepča.
Prvobitno je bilo određeno da se utakmica odigra 25. septembra u Zvečanu.

Kosovski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalski savez zatražio je od lokalne policije i nadležnih organa da ne dozvoli utakmicu između Trepče i Crvene zvezde u Zvečanu u šesnaestini finala Kupa Srbije, izjavio je generalni sekretar Erol Salihu.
Salihu tvrdi da je meč kluba iz Kosovske Mitrovice i prvaka Srbije "ilegalan" i smatra da je reč o "provokaciji Fudbalskog saveza Srbije".
Salihu je potvrdio da su o svemu obavešteni Fifa i Uefa, uz njegove tvrdnje da "Srbija nastavlja da krši sve dogovore, čak i one vanfudbalske".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROMENJENO DOMAĆINSTVO: Zvezda i Trepča ipak u Beogradu!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2019

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između fudbalera Trepče i Crvene zvezde, umesto u Zvečanu, igraće se u Beogradu na stadionu Čukaričkog, prenosi "Kosovo online".

Nastavak na Kurir...

Ništa od utakmice u Kosovskoj Mitrovici, Trepča i Zvezda u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019

Nakon reakcije UEFA i FIFA, doneta je odluka...Žreb za 1/16 finala domaćeg kupa je doneo zanimljiv meč koji je trebalo da bude odigran u Kosovskoj Mitrovici između Trepče i Crvene zvezde...Ipak, neće biti tako...Nakon žalbe Fudbalskog saveza tzv. države Kosovo čelnicima FIFA i UEFA, određeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.