Zvezda protiv Cibone za povratak na pobednički kolosek

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Cibone za povratak na pobednički kolosek

Košarkaši Crvene zvezde od 17 sati dočekuju ekipu Cibone u dvorani "Aleksandar Nikolić" u okviru 22. kola Jadranske lige.

Crveno-beli u meč ulaze sigurno bez Nemanje Dangubića a pod znakom pitanja su Stefan Jović i Ognjen Dobrić.
Trener Zvezde, Dejan Radonjić, se nada novoj pobedi svog tima uprkos brojnim problemima.
"Očekuje nas nova utakmica u Jadranskoj ligi pred našim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navijačima, protiv Cibone. Ponovo se nalazimo u vrlo intenzivnom ritmu utakmica, pošto nas nakon ovog meča očekuje i gostovanje u Skoplju, pa se pravo iz Makedonije selimo na Kup. Na predstojećoj utakmici sa Cibonom neizvestan je nastup Stefana Jovića i Ognjena Dobrića, dok sigurno neće nastupiti Nemanja Dangubić. Trudićemo se, međutim, da, uz ove sada već standardne probleme, izborimo novu pobedu pred našim pristalicama i navijačima", rekao je Radonjić za sajt kluba.
Crvena zvezda je doživela nekoliko poraza u poslednjih nedelju dana od : Efesa, Partizana i Cska i pokušaće da prekine taj niz protiv Cibone, petoplasiranu ekipu na tabeli Jadranske lige.
"Sledi novi duel u regionalnom takmičenju sa Cibonom. Njih dobro poznajemo, ali imamo i mnogo kadrovskih problema. Bez obzira na sve probleme, želimo da osvojimo nove bodove u nedelju popodne pred put u Skoplje i kasniji odlazak na kup u Nišu", rekao je centar Zvezde, Ognjen Kuzmić.
Trener Cibone, Damir Mulaomerović, rekao je Zvezda apsolutni favorit ali da će njegova ekipa pokušati da pruži otpor u Beogradu.
"Nakon sedam utakmica u deset dana nadam se da ćemo pružiti dobar otpor, probaćemo da odigramo jednu dobru utakmicu. Sigurno da je Zvezda apsolutni favorit. Igraju na domaćem terenu i sve ove partije koje pružaju u zadnje vreme, bez obzira na zadnja tri poraza, mislim da su najbolja ekipa i da igraju najbolju košarku u regionu. Mi nemamo šta da izgubimo. Probaćemo da iskoristimo utakmicu kao pripremu i kako bismo odmorili neke igrače za ono što nas čeka sledeće nedelje, a to je završnica kupa Hrvatske", rekao je Mulaomerović.
Utakmica počinje u 17 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.