Zvezda promovisala petoricu novih profesionalaca (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda promovisala petoricu novih profesionalaca (video)

Petorica fudbalera iz omladinske škole Crvene zvezde potpisala su danas profesionalne ugovore sa klubom.

Fudbalski klub Crvena zvezda rešen je da u godinama koje slede kroz prvi tim afirmiše neke nove Grujiće i Ristiće.

U tu svrhu danas su sa petoricom fudbalera iz omladinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogona potpisani profesionalni ugovori, a radi se o igračima rođenim 2000. godine i mlađim.

Prve profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su Miloš Gordić, Strahinja Eraković, Milan Tomić, Željko Gavrić i Ilija Babić.

Miloš Gordić je golman, Strahinja Eraković štoper, Milan Tomić i Željko Gavrić igraju u veznom redu, dok je Ilija Babić napadač.

Svi oni će se napornim radom i velikim zalaganjem na treninzima i utakmicama u omladinskoj školi boriti da ostvare snove i debituju za prvi tim Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda potpisala ugovore sa petoricom omladinaca

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017

Fudbalski klub Crvena Zvezda misli na svoju budućnost. Zato je petorica velikih talenata iz Omladinske škole potpisala profesionalne ugovore sa klubom...Milan Tomić, Miloš Gordić, Željko Gavrić, Strahinja Eraković i Ilija Babić potpisali su trogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom. Svi oni će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.