Zvezda preživela gostovanje Igokei za 15-0 (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "preživela" gostovanje Igokei za 15-0 (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde, posle velike borbe, pobedili su u gostima Igokeu 79:77 (20:18, 21:25, 18:19, 20:15) i zadržali maksimalan učinak u ABA ligi posle 15. kola.

Bez povređenih kapitena Branka Lazića, Majka Cirbesa i Bilija Berona Zvezda je slavila u svojoj najneizvesnoj utakmici ove sezone na Jadranu koševima Džoa Reglanda u nizu.

U poslednjem napadu Igokea je imala šut za pobedu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << promašio bivši plej Crvene zvezde Vuk Radivojević, a Danilo Anđušić propustio odbitak za produžetak.

Regland je bio najefikasniji sa 18 poena, saigrači Dejan Davidovac i Majkl Odžo dodali su po 11, a kod domaćina Anđušić 15.

Tim Milana Tomića za četiri dana gostuje Valensiji u Evrokupu, a potom sledeće subote čeka FMP iz Železnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Drama u Laktašima: Kako je Zvezda preživela Igokeu

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019

Pogledajte uzbudljiv finiš utakmice u Republici Srpskoj. Domaći su imali dva šuta da nanesu crveno-belima prvi poraz u ABA ligi, ali su Radivojević i Anđušić promašivali.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.