Zvezda prevazišla umor i trojke Metalca za 11-0 u ABA ligi!

Izvor: 24sata, 08.Dec.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prevazišla umor i trojke Metalca za 11-0 u ABA ligi!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Metalac sa 82:74 u poslednjem meču 11. kola ABA lige, posle preokreta u poslednjoj četvrtini kada je Vilijams prelomio sa tri uzastopne trojke.

Domaćini su pokušali da iskoriste umor Zvezde, koja je u subotu uveče doputovala iz Valensije nakon pobede sa Top 16 Evrolige, ali je tim Dejana Radonjića imao veliku želju da obori izjednačeni rekord Cibone, koja je imala startnu seriju od 10-0 u ABA ligi.

Neprikosnovena je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Olimpija sa 12-0 u sezoni 2001/2002, kad srpski klubovi nisu učestvovali. U svakom slučaju, Valjevo je uživalo u košarkaškom spektaklu, gde je dvorana bila krcata do poslednjeg mesta. Metalac je u jednom trenutku imao šut za tri 11/20, a onda je vezao devet promašaja sa distance, što je Vilijams kaznio baš sa tri uzastopne trojke kad se lomio meč.

Opširnije čitajte na sajtu Blica na ovom linku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.