Zvezda pregovara sa trojicom, kako odbiti ponude za nosioce igre i šta će biti sa Marinom?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pregovara sa trojicom, kako odbiti ponude za nosioce igre i šta će biti sa Marinom?

Vode se ubrzani pregovori, a Mitar Mrkela je već potvrdio da će biti više odlazaka nego dolazaka u januaru mesecu.

Bliži se prelazni rok i sve će se više pisati o tome, a Crvena zvezda se sprema za nove uspehe, ovoga puta van terena.

Pokušaće uprava Crvene zvezde da dodatno zaradi u januaru, a Mitar Mrkela je u razgovoru za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Informer" ponovo potvrdio ono o čemu smo mi pisali juče, da će biti više odlazaka nego dolazaka.

Još jedan od ciljeva jeste ostanak igrača kojima ističe ugovor, o čemu je govorio i Zvezdan Terzić.

"Plan uprave je da produži ugovore sa kapitenom Vujadinom Savićem, desnim bekom Filipom Stojkovićem i vezistom Nenadom Krstičićem, ali nije isključeno da jedan od njih bude prodat. Takođe, u slučaju neke top-ponude moglo bi da se dogodi da "Marakanu" napuste ofanzivac El Fardu Ben ili levi bek Milan Rodić, koji su na radaru nekoliko evropskih klubova", otkrio je izvor "Informera" u klubu.

Nije to sve, pisali smo vam i da Milan Borjan može da ide u slučaju dobre ponude koja bi vrlo lako mogla da se desi nakon fantastičnih odbrana Zvezdine uzdanice.

"Informer" navodi i da je prioritet Crvene zvezde ostanak Marka Marina koji je dokazao da može biti prva zvezda tima u narednim godinama i neko ko će vući konce igre.

"Ostanak Marina na "Marakani" je apsolutni prioritet rukovodstva. On je u utakmicama Lige šampiona pokazao koliko je dragocen za ovu ekipu i čelnici Zvezde rešeni su da ne prihvataju ponude za njega", kaže izvor blizak klubu za pomenuti medij.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.