Zvezda predstavila ekskluzivnu centralnu ložu na Marakani

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 00:46

Zvezda predstavila ekskluzivnu centralnu ložu na "Marakani"

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je ekskluzivnu centralnu navijačku ložu na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Po ugledu na najbogatije evropske klubove navijači koji obezbede mesto u centralnoj loži moći će da uživaju u fudbalu, a istovremeno imaju najkvalitetniju uslugu.

Loža je kapaciteta 200 mesta, cena godišnje ulaznice iznosi 6.000 evra i za ovu sezonu su već skoro sve rasprodate.

Posebna atrakcija za navijače je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Crveno-beli meni", koji je u potpunosti zasnovan na tradicionalnoj srpskoj hrani i piću.

Promociji su prisustvovali predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Marin,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.