Zvezda pred navijačima u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 30.Avg.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pred navijačima u Ligi šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda igraće utakmice u Ligi šampiona pred svojim navijačima, pošto je Evropska fudbalska unija (Uefa) preinačila prvobitnu kaznu sa dve utakmice suspenzije na jednu, saopštio je danas beogradski klub.Uefa je nedavno kaznila Zvezdu na dve utakmice bez publike, zbog nesportskog ponašanja navijača, ali je preinačila kaznu na jedan meč, pa će crveno-beli igrati pred publikom, pošto su kaznu odslužili u duelu sa Salcburgom, prošlog utorka.Zvezda je navela da je njena žalba urodila plodom, odnosno da je pravni tim uradio fantastičan posao u Nionu. "Fudbal se i igra zbog publike, pa je pravi potez što će Zvezda kao domaćin u Ligi šampiona imati pun stadion", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu. Fudbaleri Zvezde plasirali su se sinoć u Ligu šampiona, pošto su u revanšu baraža u Austriji odigrali nerešeno 2:2 sa Salcburgom. Beogradski tim je prošao na postignuti gol u gostima, pošto je u prvoj utakmici bilo 0:0.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezdo, pa ti živiš najlepše snove, najbolja vest stigla je upravo iz Niona!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Navijači Crvene zvezde još uvek su opijeni sinoćnim uspehom, a dok čekaju na žreb iz Niona je stigla fantastična vest...Manje od 24 časa nakon ogromnog uspeha koji je ostvaren u Salcburgu šampionu Srbije iz Niona stigla je fenomenalna vest...Fudbalski klub Crvena zvezda igraće utakmice u Ligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.