Zvezda poziva na Mladost: Ko dođe može da osvoji auto

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 15:46

Zvezda poziva na Mladost: Ko dođe može da osvoji auto

Utakmica između Crvene zvezde i Mladost poslednja je prilika za sve zvezdaše da učestvuju u nagradnoj igri "Pronađi i odvezi".

Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

Najsnalažljiviji i najbrži učesnik u nagradnoj igri osvaja automobil.

"Zvezdaši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su kartice do sada prikupljali na mečevima protiv TSC-a (1. novembar) i Radnika (4. novembar), a isti zadatak očekuje navijače i na utakmici protiv lučanske Mladosti (9. decembra). Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20", navode na sajtu kluba.

"Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš)", dodaje se.

Utakmica između Zvezde i Mladosti igra se u subotu u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko dođe na Marakanu protiv Mladosti može da osvoji auto

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Duel je na programu u subotu...Utakmica Crvene zvezde protiv Mladosti, koja je zakazana za subotu 9. decembar od 16 časova je poslednja prilika za sve da učestvuju unagradnoj igri "Pronađi i odvezi" i osvoje automobil...Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.